Zboruri de la Oradea către Antalya

Destinația Antalya este rar întâlnită în ofertele standard ale companiilor aeriene. Totuși, Antalya prezintă un interes ridicat pentru turiștii din România și nu numai. Din acest motiv, MementoAir îți prezintă oferte de zboruri directe de la Oradea către Antalya, la prețuri avantajoase.

Zborurile pe care ți le prezentăm sunt fără oprire, permițând îmbarcarea în Oradea și debarcarea în Antalya, fără a mai fi nevoie să schimbați avionul. Acest lucru permite ca zborul să fie mult mai rapid și mai ieftin, criterii esențiale când îți planifici vacanța în familie. Pentru a găsi cel mai bun tarif, te încurajăm să folosești formularul de căutare și să compari mai multe perioade avantajoase pentru tine.

Zborurile oferite de noi sunt contractate de turoperatori de top și operate de companii aeriene de renume, astfel încât să te poți bucura de o vacanță în Antalya fără griji. Recomandarea noastră este să rezervați zboruri de la Oradea către Antalya dus-întors pentru a beneficia de reduceri și oferte speciale.

Plecări din Oradea

Aeroportul din Oradea poate fi aglomerat în orele de vârf. Te rugăm să te asiguri că ajungi cu cel puțin 2 ore înainte de ora de plecare a avionului către Antalya pentru a te îmbarca la timp. Este posibil să fie nevoie să treci prin mai multe puncte de control și este de preferat să vă alocați timp suficient, mai ales în cazul în care plecați dintr-un aeroport aglomerat.

Sosiri în Antalya

În cazul în care hotelul a asigurat transfer pentru zborul către Antalya, este nevoie să comunici corect ora la care acesta va ateriza, în funcție de fusul orar. Este recomandat, de asemenea, să vă interesați și de eventualele mijloace de transport pe care le aveți la dispoziție în Antalya pentru a ajunge la destinația finală. MementoAir îți urează o vacanță minunată alături de cei dragi!

Descoperă grupul de companii Memento:

Christian-tour-logo
Memento-bus-logo Hello-Romania-logo

Site-ul MementoAir.com este operat de:

Charter Broker SRL

Licenta Turism nr. 544/14.01.2019

Brevet Turism nr. 13278/30.01.208

Cod fiscal: RO7166273

Reg. Comertului: J40/2423/2015

Polita asigurare nr. 52028 / 07.12.2018 - 06.12.2019

OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA

Contact

021.270.00.98

rezervari@mementoair.com

Link-uri Utile

www.anpc.ro

www.mae.ro

www.politiadefrontiera.ro