Zboruri de la București către Sharm El-Sheikh

Perfecte pentru călătoriile de vacanță cu plecare din Sharm El-Sheikh sau către Sharm El-Sheikh, zborurile de pe MementoAir.com îți permit să călătorești rapid și în siguranță. Zborurile sunt săptămânale și sunt adaptate pentru excursiile de vacanță.

Pentru a găsi zboruri de la București către Sharm El-Sheikh la cele mai bune prețuri, îți recomandăm să cauți mai multe date de plecare din formularul de căutare. Deoarece destinația Sharm El-Sheikh este de interes în perioadele de vârf sunt șanse mai bune de a găsi zboruri la un tarif convenabil în perioada aprilie - mai sau septembrie - octombrie. Zborurile cu plecare din București oferă acces mai multor turiști către destinații dificil de ajuns.

Avantajul zborurilor charter este că oferă zboruri directe de la București către Sharm El-Sheikh, eliminând astfel timpii de așteptare din aeroporturile de tranzit. Atunci când zbori direct de la București către Sharm El-Sheikh te poți bucura mai mult de vacanță alături de familia ta.

Atunci când pleci în vacanță este o idee foarte bună să rezervi în același timp și zborul de întors. De cele mai multe ori poți beneficia de reduceri și oferte pentru zborurile dus-întors.

Plecări din București

Îți recomandăm să identifici programul aeroportului din București și să te asiguri că ajungi la timp pentru a trece prin punctele de control. Conform bunelor practici pentru zborurile internaționale, este recomandat să ajungeți în aeroportul din București cu cel puțin 2 ore înainte de ora de plecare a avionului. Astfel, veți putea avea timp suficient pentru a parcurge pașii necesari și să ajungeți la poarta de îmbarcare fără să vă grăbiți.

Sosiri în Sharm El-Sheikh

Verifică atent ora de aterizare în Sharm El-Sheikh a zborului tău. Trebuie să te asiguri că ai calculat ora locală, conform fusului orar. Apoi îți recomandăm să te interesezi de mijloacele de transport dinsponibile în Sharm El-Sheikh pentru a ajunge către hotel. Este posibil ca unele zboruri să ajungă noaptea târziu sau dimineața devreme.

MementoAir îți urează o vacanță minunată alături de cei dragi!

Descoperă grupul de companii Memento:

Christian-tour-logo
Memento-bus-logo Hello-Romania-logo

Site-ul MementoAir.com este operat de:

Charter Broker SRL

Licenta Turism nr. 544/14.01.2019

Brevet Turism nr. 13278/30.01.208

Cod fiscal: RO7166273

Reg. Comertului: J40/2423/2015

Polita asigurare nr. 52028 / 07.12.2018 - 06.12.2019

OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA

Contact

021.270.00.98

rezervari@mementoair.com

Link-uri Utile

www.anpc.ro

www.mae.ro

www.politiadefrontiera.ro