Zboruri de la București către Hurghada

Perfecte pentru călătoriile de vacanță cu plecare din Hurghada sau către Hurghada, zborurile de pe MementoAir.com îți permit să călătorești rapid și în siguranță. Zborurile sunt săptămânale și sunt adaptate pentru excursiile de vacanță.

Pentru a găsi zboruri de la București către Hurghada la cele mai bune prețuri, îți recomandăm să cauți mai multe date de plecare din formularul de căutare. Deoarece destinația Hurghada este de interes în perioadele de vârf sunt șanse mai bune de a găsi zboruri la un tarif convenabil în perioada aprilie - mai sau septembrie - octombrie. Zborurile cu plecare din București oferă acces mai multor turiști către destinații dificil de ajuns.

Avantajul zborurilor charter este că oferă zboruri directe de la București către Hurghada, eliminând astfel timpii de așteptare din aeroporturile de tranzit. Atunci când zbori direct de la București către Hurghada te poți bucura mai mult de vacanță alături de familia ta.

Atunci când pleci în vacanță este o idee foarte bună să rezervi în același timp și zborul de întors. De cele mai multe ori poți beneficia de reduceri și oferte pentru zborurile dus-întors.

Plecări din București

Îți recomandăm să identifici programul aeroportului din București și să te asiguri că ajungi la timp pentru a trece prin punctele de control. Conform bunelor practici pentru zborurile internaționale, este recomandat să ajungeți în aeroportul din București cu cel puțin 2 ore înainte de ora de plecare a avionului. Astfel, veți putea avea timp suficient pentru a parcurge pașii necesari și să ajungeți la poarta de îmbarcare fără să vă grăbiți.

Sosiri în Hurghada

Verifică atent ora de aterizare în Hurghada a zborului tău. Trebuie să te asiguri că ai calculat ora locală, conform fusului orar. Apoi îți recomandăm să te interesezi de mijloacele de transport dinsponibile în Hurghada pentru a ajunge către hotel. Este posibil ca unele zboruri să ajungă noaptea târziu sau dimineața devreme.

MementoAir îți urează o vacanță minunată alături de cei dragi!

Descoperă grupul de companii Memento:

Christian-tour-logo
Memento-bus-logo Hello-Romania-logo

Site-ul MementoAir.com este operat de:

Charter Broker SRL

Licenta Turism nr. 544/14.01.2019

Brevet Turism nr. 13278/30.01.208

Cod fiscal: RO7166273

Reg. Comertului: J40/2423/2015

Polita asigurare nr. 52028 / 07.12.2018 - 06.12.2019

OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA

Contact

021.270.00.98

rezervari@mementoair.com

Link-uri Utile

www.anpc.ro

www.mae.ro

www.politiadefrontiera.ro