Zboruri de la București către Antalya

Antalya este o destinație de vacanță preferată de către turiștii din România, iar biletele de avion pentru această zonă sunt la mare căutare. Plecările din București permit turiștilor din sudul țării să opteze pentru călătoriile cu avionul. Pe site-ul MementoAir veți găsi zboruri directe, fără escală de la București către Antalya, și veți putea achiziționa bilete de avion la prețuri nu doar ieftine, ci chiar foarte avantajoase.

Pentru a găsi bilete de avion de la București către Antalya la prețuri avantajoase îți recomandăm să introduci cât mai precis criteriile de căutare pentru a primi variante personalizate. Trebuie să știi că pe platforma noastră vei găsi zboruri directe, fără escală de la București către Antalya și că acest lucru aduce un impact semnificativ atât în ceea ce privește orarul de zbor și durata de zbor, cât și asupra tarifelor pentru biletele de avion.

Zborurile charter sunt foarte greu de găsit, însă au avantajul de a oferi zboruri directe de la București către Antalya, eliminând astfel timpii necesari pentru schimbarea avionului și fără a mai avea emoții privind transferul bagajelor dintr-un avion în altul. Pentru a avea parte de o vacanță liniștită alături de familia ta, îți recomandă să ții cont de avantajele pe care le poți avea atunci când zbori direct de la București către Antalya.

Plecări din București

Îți recomandăm să identifici programul aeroportului din București și să te asiguri că ajungi la timp pentru a trece prin punctele de control. Conform bunelor practici pentru zborurile internaționale, este recomandat să ajungeți în aeroportul din București cu cel puțin 2 ore înainte de ora de plecare a avionului. Astfel, veți putea avea timp suficient pentru a parcurge pașii necesari și să ajungeți la poarta de îmbarcare fără să vă grăbiți.

Sosiri în Antalya

Aeroportul din Antalya (AYT) se află la câțiva kilometri de stațiunile principale. Fusul orar din Turcia este similar cu cel din România, prin urmare orele afișate corespund cu ora locală. Cu toate acestea, recomandăm să verificați cu atenție ora la care aterizează avionul dumneavostră înainte de a vă achiziționa biletele de avion. Vă sugerăm să vă contactați unitatea hotelieră la care intenționați să vă cazați și să vă aranjați preluarea de la aeroport. Altfel, vă invităm să vă interesați despre mijloacele de transport care vă pot prelua de pe aeroportul din Antalya după aterizarea avionului dumneavoastră. Este important să știți că biletele de avion achiziționate de pe MementoAir nu includ transferul de la aeroport.

Durata zborului

Zborurile către Antalya sunt foarte rapide, deoarece sunt zboruri directe, fără a mai fi nevoie să schimbați avionul. Astel, zborurile propuse de MementoAir durează aproximativ 2 ore. Desigur, va trebui să luați în calcul și alți factori pe lângă durata de zbor, precum timpul necesar pentru check-in, cât și durata necesară pentru îmbarcare și debarcare. Cu toate acestea, durata de zbor pentru călătoriile de la București către Antalya rămâne una redusă, un motiv în plus de a te bucura de avantajele biletelor de avion achiziționate de pe MementoAir.

Durata de zbor a zborului retur, de la Antalya către București, este de doar o oră și 45 de minute.

Orarul de zbor

Antalya fiind una din destinațiile de vacanță de top, vă prezentăm zboruri directe, fără escală. Cu atât mai mult, tarifele noastre sunt foarte ieftine, deoarece vă prezentăm zboruri în regim charter, direct către Antalya. Astfel, puteți găsi bilete de avion de la București către Antalya cu plecări începând luna noiembrie 2019, în fiecare zi de sâmbătă. Recomandăm achiziționarea la pachet și a zborului de retur pentru a vă bucura de tarifele optime și pentru a obține biletele de avion cât mai ieftin.

Politica de bagaje

Zborurile de la București către Antalya sunt operate de către compania aeriană Tailwind Airlines. Aceasta este o companie turcească, orientată către livrarea de zboruri charter la tarife avantajoase, cu sediul în Istanbul. În ceea ce privește politica de bagaje, în avioanele cu zbor direct către Antalya este permisă purtarea unui bagaj de mână cu o greutate totală de maximum 7kg și ale căror dimensiuni să nu depășească 20cm x 40 cm x 55cm.

Trebuie să știi că avioanele pot depozita bagaj de cală de maxim 20kg, aplicându-se toate celelalte reguli generale privind politica de bagaje pentru zborurile internaționale.

Bilete de avion ieftine

Vorbind despre zboruri directe, fără escală, în regim charter, biletele de avion prezentate de noi sunt deja considerabil mai ieftine decât puteți găsi pe alte platforme sau la alte companii aeriene. Cu toate acestea, turiștii care sunt flexibil în ceea ce privește orarul de zbor sau zilele de plecare pot găsi bilete de avion chiar foarte ieftin. Ce trebuie să știi este că în sezonul de vârf, adică în lunile iulie - august, sunt șanse foarte mici să găsești bilete de avion ieftine de la București către Antalya, deoarece este o cerere foarte mare. Recomandarea noastră este să vă orientați către perioadele mai puțin solicitate, precum septembrie sau octombrie, în care să vă puteți în continuare bucura de vremea caldă și de plajele din Antalya.

Știm că sunt printre dumneavoastră persoane pentru care costul biletului de avion reprezintă un factor important în alegerea destinației de vacanță. De aceea vă putem sugera să vă achiziționați biletele de avion de la București către Antalya pentru plecările din lunile noiembrie sau decembrie.

Achiziționează bilete de avion de la București către Antalya de pe MementoAir și bucură-te de zboruri directe și fără griji!

Idei de vacanță în Antalya

Turiștii din București aleg Antalya nu doar pentru biletele de avion ieftine și fără escală, însă și pentru că pot găsi hoteluri la tarife avantajoase. Ofertele all-inclusive sunt foarte populare în Antalya și este o opțiune preferată de majoritatea turiștilor în regim charter. Trebuie să știi că în lunile de vară temperaturile din Antalya pot ajunge la valori de peste 40 grade Celsius. Tocmai de aceea, mulți turiști preferă să achiziționeze bilete de avion în perioadele cu o climă mai confortabilă, care să le permită să se bucure de plajă și de vacanță. În plus, biletele de avion sunt mai ieftine în perioadele mai puțin aglomerate.

Însă chiar și pentru cei mai pasionați de a lenevi la soare, după câteva zile de plajă în Antalya, nevoia de activitate revine, mai ales în contextul unei vieți obișnuite cu agitația din București. Astfel, puteți descoperi meniuri tradiționale turcești în restaurantele din Antalya sau vă puteți delecta plimbându-vă prin zona veche și descoperind locurile istorice.

Desigur, ca în orice oraș turcesc, trebuie să descoperi bazarul pentru a cumpăra suveniruri. Dacă-ți place să negociezi, negustorii din Antalya pot fi niște parteneri foarte simpatici, înțelegând și vorbind limba engleză. Cu toții se vor bucura să afle că ai venit din România. Până la urmă, e păcat să nu te întorci la București cu suveniruri din Antalya, mai ales că ai reușit să ajungi acolo cu bilete de avion foarte ieftine, mai ales pentru un zbor fără escală. Familia ta se va bucura mult să primească amintiri din vacanță.

Descoperă grupul de companii Memento:

Christian-tour-logo
Memento-bus-logo Hello-Romania-logo

Site-ul MementoAir.com este operat de:

Charter Broker SRL

Licenta Turism nr. 544/14.01.2019

Brevet Turism nr. 13278/30.01.208

Cod fiscal: RO7166273

Reg. Comertului: J40/2423/2015

Polita asigurare nr. 52028 / 07.12.2018 - 06.12.2019

OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA

Contact

021.270.00.98

rezervari@mementoair.com

Link-uri Utile

www.anpc.ro

www.mae.ro

www.politiadefrontiera.ro