Informatii Utile

Prin cumpararea acestui bilet, ai fost informat si ai fost de acord cu conditiile biletului de avion si conditiile de calatorie publicate. Orele de zbor afisate pe biletul tau sunt ore locale care din diverse motive pot fi modificate, vei fi anuntat in cazul in care acest lucru se intampla.

La aeroport

Este foarte important sa ajungi la aeroport cu cel putin 2 ore inainte de ora programata de plecare, pentru a putea efectua in timp toate formalitatile ramase pana la decolare. Orele de zbor afisate pe biletul tau pot fi modificate, vei fi anuntat in cazul in care acest lucru se intampla. Este responsabilitatea ta sa te informezi cu privire la conditiile de trecere a frontierei. Daca nu indeplinesti conditiile respective, biletul de avion nu va fi rambursat si nicio schimbare nu va fi permisa.

Biletul de avion

Acest bilet este nerambursabil. In anumite conditii puteti solicita schimbarea numelui.

Bagajul de mana

Poti sa iei cu tine in avion gratuit un bagaj de mana. Bagajul trebuie sa aiba maximum 7kg – Aegean Airlines (A3), Tarom (RO), Blue Air (0B), Corendon(CAI), AMC Airlines( AMV, Nesma Airlines(NE), AlMasria Airlines (UJ).

Bagajul de cala

La cala poti depozita un bagaj de maximum 20Kg -Aegean Airlines (A3), Tarom (RO), Blue Air (0B), Corendon(CAI), AMC Airlines( AMV, Nesma Airlines(NE), AlMasria Airlines (UJ). Exceptie zborul Otopeni Tenerife si retur este limitat la un bagaj de 18kg, Arad -Tunisa si retur este limitat la un bagaj de 15 kg.

Informații cu privire la condițiile de călătorie în străinatate puteți obține accesând:

www.politiadefrontiera.ro
www.mae.ro

Descoperă grupul de companii Memento:

Christian-tour-logo
Memento-bus-logo Hello-Romania-logo

Site-ul MementoAir.com este operat de:

Charter Broker SRL

Licenta Turism nr. 544/14.01.2019

Brevet Turism nr. 13278/30.01.208

Cod fiscal: RO7166273

Reg. Comertului: J40/2423/2015

Polita asigurare nr. 52028 / 07.12.2018 - 06.12.2019

OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA

Contact

021.270.00.98

rezervari@mementoair.com

Link-uri Utile

www.anpc.ro

www.mae.ro

www.politiadefrontiera.ro